Forside » Butik

Velkommen til Abigail's online butik

 

 

Elite smiley

 

Leverings Datoer

 

VI LEVERER STADIG.

I disse usikre tider er det vigtigt at vi prøver at hjælpe hinanden. Vi vil stadig levere men vi er naturligvis nødt til at tage visse forholdsregler.

Leverancer.
Vi leverer stadig til døren, men vi kommer ikke ind i dit hus / lejlighed. Vi vil til enhver tid holde en sikker afstand. Hvis du er isoleret eller er syg, så fortæl os det på forhånd ved at skrive i kommentarfeltet sammen med din ordre, eller på anden måde kontakte os via telefon eller e-mail. I sådanne tilfælde kan vi aftale med dig at lægge din ordre på et aftalt sted, f.eks. på din terrasse, havebord, lejlighedens gang eller blot foran din dør. Vi kan ikke returnere noget af emballagematerialet.

Vi bruger engangshandsker og desinficerer før og efter hver levering.

Betaling.

Betaling sker ved levering som normalt, men for at mindske fysik kontakt vil vi gerne foreslå nogle methoder. Vi anbefaler kraftigt (opfordrer dig) til at bruge MobilePay.   Vi accepterer dog stadig Dankort/Visa/Mastercard-betalinger   . Kortmaskinen bliver desinficeret efter hver transaktion.   Direkte bankoverførsler via din netbank er en anden mulighed. Hvis du ikke er i stand til at bruge nogen af disse alternativer, accepter vi stadig kontanter, men beder dig om at sammensætte det korrekte beløb, så byttepenge ikke er nødvendig.

Forsyningskæde.
Som du kan forestille dig og har set på nyhederne, er forsyningskæden, fra producenterne, gennem systemet til os og til sidst til dig, under et gigantisk presse. Så vi kan derfor ikke garantere, at vores ordrer fra England kommer til tiden eller at alle de varer, vi har bestilt, vil være tilgængelige.

 

 

 

Hurtig Søg
 
Brug stikord til at finde varen du er på udkig efter.
Advanceret Søg
Produktgrupper
0 Varer
Sprog
English Dansk
osCommerce